Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Bli återförsäljare & min kollega

sälja underkläder, bli återförsäljare för PXC Underwear och sälj underkläder via hemförsäljning


Tryggt och seriöst - störst i Norden
I 25 år har svenska företaget PXC Underwear arbetat med passion och engagemang i företaget och för oss säljare, vilket drivit företaget framåt och fortsätter så. Idag är PXC Underwear störst i Norden på att sälja underkläder via hemförsäljning och personlig service.

PXC Underwear är dessutom medlem i Direct Selling Sweden, som är branschorganisationen för företag som arbetar med direktförsäljning/direkthandel.

​Med egen svensk produktion och noga utvalda samarbetspartners gör att vi håller en hög kvalitet som ger oss nöjda och trogna kunder.

​När du börjar som återförsäljare får du produkter och utbildning samt material för att kunna starta omgående. Jag är din handledare så länge du behöver.

​Enkelt att börja
När du bestämmer dig för att börja, efter vi träffats och du fått mer information, skriver jag in dig. Det innebär att du blir registrerad hos PXC Underwear för att kunna beställa produkter och få all tillgång till all nödvändig information med mera.

I korthet ser upplägget ut såhär:
- Inskrivning
- Beställning av startkollektion
- Vi packar upp startkollektionen tillsammans och prismärker samt går igenom olika modellerna
- Jag visar dig hemsida, hur man beställer etcetera
Vi bokar in några datum för visningar

Välj hur du vill betala för startkollektionen
Startkollektionen är värd 18 000 kronor - du betalar endast 8 995 kronor.
Antingen betalar du 799 kronor i månaden i 12 månader, eller så betalar du in hela summan direkt - ditt val.

Provision
Du tjänar 40 procent som Manager, vilket du på ett snabbt och enkelt sätt blir efter din start som Trainee och konsulent.

Jag berättar mer om vår renodlade marknadsplan för dig när vi ses eller pratar i telefon.

​2018 satsar vi - vill du vara med?
Jag fokuserar nu på att få kollegor/återförsäljare, främst i Västmanland, men självklart jobbar jag brett i hela Sverige - vill du vara med i mitt team? Jag har kollegor runt om i vårt avlånga land som också kan hjälpa dig igång. Jag kan förmedla kontakt.

Norge - here we come! Nu startar vi upp även i Norge.​

Varmt välkommen att kontakta mig om du är intresserad av att veta mer och/eller om du har en vän som vill veta mer om denna fina och roliga möjlighet.

Vill du också sälja underkläder?

När du blir återförsäljare får du tillgång till ett stort lager med underkläder som du enkelt kan beställa hem och erbjuda till dina kunder. Du är din egen chef och kan tjäna pengar både på försäljning och som Team Manager, genom att hjälpa andra att bli framgångsrika inom PXC. Det är lätt att komma igång och ett fantastiskt roligt sätt att sälja underkläder på. Underkläder är ju något som alla behöver och använder varje dag.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig.
P.S. Ingen förkunskap krävs, du får gratis utbildning utav mig!


Bli återförsäljare och min kollega

Är du också intresserad av att sälja underkläder? Skriv dina uppgifter nedan så hör jag av mig till dig.


Stäng fönster
Stäng fönster

Välj adress

Vi hittade flera adresser som matchade ditt personnummer, välj den du vill använda för att registrera dig med.